WE ARE CREATIVE

COMPANY

ELSA EXARCHOU

ΕΛΣΑ ΕΞΑΡΧΟΥ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε πολυπολιτισμικό περιβάλλον από τις οικογενειακές τις δραστηριότητες στον τουριστικό τομέα, επηρεασμένη τόσο από τον τουρισμό στο βουνό όσο και από τον θαλάσσιο τουρισμό, η Έλσα Εξάρχου σπούδασε και κατέχει μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Ξενοδοχείων & Τουρισμού (Hotel & Tourism Management), διαμορφωμένη από Αγγλικά και Γαλλικά Πανεπιστήμια και πολιτισμούς. Επίσης, σπούδασε Motion Graphics & Animation στο Akto Art & Design College. Έχει κάνει τρισδιάστατα ψηφιακά γραφικά για επώνυμα προϊόντα σε επιτυχημένα σποτ τηλεοπτικών διαφημίσεων και μικρές παραγωγές παιδικών ταινιών 3D Animation.

Ίδρυσε την παγκοσμίως βραβευμένη ξενοδοχειακή επιχείρηση “Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa”.

Επίσης, είναι ιδρυτής του πρότζεκτ “Epirus 365”, μια μεγάλη προσπάθεια να γίνει η Ήπειρος ένας τουριστικός προορισμός που θα καλωσορίζει ταξιδιώτες καθ’όλη τη διάρκεια του έτος. Το πρότζεκτ “Epirus 365” κέρδισε το Tourism awards 2020 (Χάλκινο). Είναι ανεξάρτητος συνεργάτης του Ελληνικου Οργανισμού Τουρισμού(ΕΟΤ), Αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Επιχειρήσεων Ζαγορίου και πρόεδρος του συλλόγου Ελληνικής Γαστρονομίας Ζαγορίου.

Είναι μέλος του έργου “Αναπτυξιακή Ήπειρος Α.Ε.” και μέλος του παγκόσμιου οργανισμού Τουρισμού.

KOSTAS KENTERIS

ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΝΤΕΡΗΣ

Ο Κώστας Κεντέρης γεννήθηκε στη Μυτιλήνη, είναι Έλληνας πρώην αθλητής του στίβου, ο οποίος αναδείχθηκε Χρυσός Ολυμπιονίκης στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας το 2000 στα 200 μέτρα, παγκόσμιος πρωταθλητής το 2001 και πρωταθλητής Ευρώπης το 2002.

Από το 2006 δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού. Διευθύνων Σύμβουλος στη διεθνώς βραβευμένη ξενοδοχειακή μονάδα Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa, Co-Owner της Branding Greece και εμπνευστής της kkvillascollection, επιλεγμένων πολυτελών βιλών ανά την Ελλάδα.

Εργαζόμενος συστηματικά στην κατεύθυνση της εφαρμογής νέων ιδεών και πολιτικών οι οποίες χαράζουν καινοτόμους ορίζοντες στην ελληνική φιλοξενία, παρακολουθεί με αμείωτο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην ελληνική αλλά και διεθνή επιχειρηματική πραγματικότητα.

THIMIOS MANTZIOS

ΘΥΜΙΟΣ ΜΑΝΤΖΙΟΣ

Ο Θύμιος Μάντζιος γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1974, όπου και ζει. Ασχολείται εντατικά με τη φωτογραφία από το 2009, οι εικόνες του αφηγούνται ιστορίες που τεκμηριώνουν την πραγματικότητα και μερικές φορές περιγράφουν τη διαμόρφωση πορτρέτων που σχετίζονται με το περιβάλλον ή αλληλεπιδρούν με αυτό. Κάποιες εικόνες έχουν διακριθεί και έχουν λάβει βραβεία και επαίνους σε διεθνείς διαγωνισμούς, διάφορες φωτογραφικές κοινότητες και έχουν δημοσιευτεί σε περιοδικά, εφημερίδες και ιστότοπους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος του Συλλόγου Δημιουργικής Φωτογραφίας Ιωαννίνων “Fotorasi” και της φωτογραφικής ομάδας “Fotografistes” στα Ιωάννινα.

IOANNIS LOLIS

ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΩΛΗΣ

O Ιωάννης Λώλης κατάγεται από τα Ιωάννινα και έχει σπουδάσει Οικονομικά και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Η επιστημονική του ειδίκευση αφορά τους τομείς των Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών, του Μάνατζμεντ, της Οργανωτικής Συμπεριφοράς και Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού και τελικά της Ανάπτυξης Ηγετών και Ηγετικών Ομάδων στις επιχειρήσεις.

Ιδρυτικό μέλος της Sigma Strategy Consultans.

Οι συνεργάτες μας

Peres Center Apollo Sigma Consultants Epirus 365 Elemis Epirustravel Piraeus Bank Web Hotelier

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Marketing

Βιώσιμο Marketing τουρισμού και προορισμών. Η Branding Greece "χτίζει" και αναδεικνύει προορισμούς δείχνοντας την αληθινή ιστορία που έχει να διηγηθεί ένας τόπος, ένας δήμος, μια περιφέρεια, μια χώρα. Η Branding Greece είναι διεθνής αλλά η καρδιά της χτυπαει και στο πιο απομονωμένο χωριό της Ελλάδας. Όλοι έχουμε μια ωραία ιστορία να διηγηθούμε και εμείς ειδικευόμαστε σε αυτό .

Στρατηγική

Η εξειδίκευση στην έρευνα και την ανάλυση της βιομηχανίας του τουρισμού οδηγεί σε ψηφιακές στρατηγικές μάρκετινγκ που έχουν στόχο την αύξηση των κρατήσεων και τους ευχαριστημένους πελάτες.

Περιεχόμενο

Διαχείριση και σχεδίαση στρατηγικής για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και το SEO της ιστοσελίδας. Δημιουργία και διαχείριση κομψού, πειστικού και εύχρηστου διαδικτυακού περιεχομένου και ανάπτυξη υπηρεσιών Graphic Design.

Πλατφόρμες

Οι προγραμματιστές δημιουργούν εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας μέσω της ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών ενώ παράλληλα αναπτύσσουν, παρακολουθούν και αναλύουν την ιστοσελίδα σας για τη δημιουργία κατάλληλης επισκεψιμότητας.

Χρηματοοικονομική & Λογιστική

Το βασικό βήμα πριν από την ανάπτυξη και τη διαχείριση είναι η μέτρηση. Οι υπηρεσίες αποτίμησης και αξιολόγησης των περιουσιακών στοιχείων είναι ζωτικής σημασίας για να λάβετε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις για επενδύσεις σε ακίνητα.

Υπηρεσίες Πωλήσεων

Οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Πωλήσεων ξενοδοχειακών μονάδων & Βιλλών της Branding Greece εγγυώνται την ομαλή και σύγχρονη λειτουργία τους, μέσω καινοτόμων στρατηγικών που αυξάνουν την εμπορική τους αξία. Η ομάδα πωλήσεων της Branding Greece κάνει πρόβλεψη των εσόδων και εξασφαλίζει τη δικτύωσή τους στην εγχώρια και διεθνή αγορά, μέσω συνεργασιών και συμβολαίων με ταξιδιωτικούς πράκτορες και γραφεία, όπως και της συνολικής διαχείρισης των συστημάτων online κρατήσεων.

Διαχείριση Λειτουργίας

Η Branding Greece παρέχει υπηρεσίες λειτουργικής διαχείρισης για το ξενοδοχείο σας ή τη Βίλλα σας, διασφαλίζοντας τη σύγχρονη και ομαλή λειτουργία τους, εποπτεύοντας κάθε παράρτημα, αναλαμβάνοντας την πρόσληψη προσωπικού, επιτυγχάνοντας τη μείωση των πάγιων εξόδων και εφαρμόζοντας ένα σύστημα ποιοτικής διαχείρισης.

KK VILLAS COLLECTION

Συνεργαστείτε μαζί μας!

Υποβάλετε το αίτημά σας και το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο.
captcha image

Βραβεια